Download lagu Detty kurnia ( Almh) - Sasalimpetan with lirik Mp3

Detty kurnia ( Almh) - Sasalimpetan with lirik

Listen: 6,549

Duration: 5:46




Lirik:

Judul lagu Sasalimpetan By Detty Kurnia ( alm) Video By M2M
Lirik nya :
gunung2 jujungklukan pasawahan hejo ngemplok cur cor cai kahirupan walatra tirta raharja saung lisung tutunggulan handeuang bujang jeung lanjang sapaguyon gogonjakan daratan kapileumburan sa,sa,sa,salimpetan duh ieung urang rek reureunceupan pateupung paduduaan sa,sa,sa,salimpetan duh ieung urang rek reureunceupan pateupung di bale nyuncung, tepis wiring nu lungkawing kasilir angin ti lamping angin tingtrim ngahariring hariring tilam ka eling pucuk awi lir gugupay ngagupay2 manehna pucuk ati na salempay salempay tilam ka tresna

http://preesellaiskhandar.blogspot.com/
http://onlinemart1.blogspot.com/



Download Lagu Gratis Detty kurnia ( Almh) - Sasalimpetan with lirik di HarianLagu - http://harianlagu.bid, Download Lagu Detty kurnia ( Almh) - Sasalimpetan with lirik Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Detty kurnia ( Almh) - Sasalimpetan with lirik

Home